sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kaikenmaailman rättejä

Elokuun viimeinen päivä, nyt jo!  
No, Jos totta puhutaan, niin olen ihan tyytyväinen että vuodenaika taas vaihtuu. Saa kaivaa kaapista lämpöisempää päälle ja muutenkin, vaihtelu virkistää :)

Myös pieni järjestyskärpänen iski ja päätinkin kertaheitolla päästä eroon kaikista isoiksi jääneistä vaatteista. Ja niistä kymmenen vuotta vanhoista liian pienistä, mitä en enää päälleni laita vaikka mahtuisikin.


Muutama pussillinen lähti kierrätykseen ehjiä ja puhtaita vaatteita. :) Myyntiin meni myös paljon vaatteita, osa kuitenkin vain muutaman kerran käytettyjä.


Nyt vaatekaappi tuntuu ammottavan tyhjyyttään, ei sinne juuri mitään jäänyt! :D Yläkulmassa on kaikki äitiysvaatteet vielä jemmassa, niitä en jaksa ruveta uusia ostelemaan sitten joskus kun sen aika taas on.


Ja tietenkin piti sitten heti käydä vähän kaupoilta hakemassa täydennystä kaappiin. ;) Kuva kyllä vähän vääristää värejä, farkut on ruosteenpunaiset ja paidat tummanvioletit/punaiseen vivahtavat. Ruosteenpunainen on uusi väri mihin vaatteissa tykästyin! Ja tuo violetti on aika ylläri myös, mutta siinäkään en kaikista sävyistä tykkää. Mustia paitoja etsin tuloksetta noiden farkkujen kaveriksi. Ja ihana pehmeä ja lämmin kaulahuivi jäi vielä kauppaan, koska en kuolemaksenikaan muistanut, minkävärinen talvitakki minulla on :D Miten voikin niin helposti unohtaa. Tai no, nythän on kyllä kyse minusta.

Isojen vaatteiden hävittäminen oli yksi osa elämänmuutoksen prosessia. Vanhaan ei enää palata. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti