lauantai 6. syyskuuta 2014

Sisustuskärpänen

Aurinkoista alkavaa syksyä! Täällä ainakin pari päivää ollut vielä aika lämmintä, mutta lehdet jo kellastuu :)

Kun kesä alkaa ohi ja oleskellaan enemmän sisätiloissa, tulee kiinnitettyä enemmän huomiota sisustukseen. Itse myös pidän vaihtelusta ja samat seinät ja huonekalut alkavat nopeasti kyllästyttämään. Jo pienikin muutos voi virkistää. Nyt kaipasin kuitenkin vähän isompaa muutosta. 

Tässä kuvaa vanhasta. Tosin vähän kärjistettynä kun kaikki tavarat hujan hajan :P


Sitten yksi kaunis sunnuntaipäivä revin yhdestä seinästä tapetit irti. Siinä meni huimasti tunti! Lähti vanha tapetti niiiin helposti, että melkein teki mieli repiä loputkin :D


Ja nyt, muutamaa viikkoa myöhemmin ja pari satasta köyhempänä, mutta sitäkin tyytyväisempänä esittelen olohuoneen tänään:


Viimeistä silausta vaille valmis. Seinille jotain ja senkin päällys vielä miettimättä, matto harkinnassa. Jossain vaiheessa uudet lamput. Senkki ja tv-taso ovat Maskusta; rahi, pöytälamppu ja tauluhyllyt Jyskistä; sohvapöytä Sotkasta; lehtikori, keltainen maljakko ja Annon torkkupeite Anttilasta ja verhot sekä tyynynpäällinen Jotexilta. Muut jostain omista kätköistä :)
 Niin ja tuon yhden seinän tapetti on Borås-tapettia paikallisesta liikkeestä.

Koska meillä ruokailutila on samaa tilaa olohuoneen kanssa, myös ruokapöydän tuolit joutivat kierrätykseen ja hankimme uudet tilalle:Näin meilläkin siirryttiin väistämättömästi valkoiselle aikakaudelle. Taas yksi asia, missä hannasin vastaan, ja nyt yllätin itseni jälleen :) Enää ei synkistellä sisustuksessakaan!

4 kommenttia:

 1. Teidän olohuoneesta tuli todella hieno, tykkään!! Mun pitäis tehdä kans päivitystä meidän olohuoneeseen, mutta vielä en oo saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse kerrankin jaksoin kunnolla katsella ja miettiä yksityiskohtia enkä rynnännyt vain kauppaan ostamaan :P

   Poista
 2. Miksei meillä näytä tolta :D Todella hieno ja jotenkin kotoisan oloinen!

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista