keskiviikko 27. elokuuta 2014

Väsymystä, lepoa ja uusia tavoitteita

Moi. On taas päivät vierähtänyt niin nopeasti ohi jottei ole blogiakaan ehtinyt miettiä. Juhannuksesta lähtien on ollut hirveästi menoa ja tekemistä joka viikonlopulle. Viimeisimpänä vietettiin isän viiskymppisiä ja nyt vihdoin alkavat viikonloput näyttää taas vapailta :)

Eetulle kuuluu hyvää! Viisi viikkoa oli kotona ja nyt on palattu hoitoon ja arkeen. Hoidossa ei enää aamuisin edes kiehnätä äidin sylissä vaan riennetään suoraan leikkeihin, reipas poika <3 Hampaita pukkaa ja uhmaakin alkaa näkyä. Kyllä meilläkin osataan kiukutella jos ei kaikki mene niinkuin haluaisi. Kirjat ja autot ovat tällä hetkellä kovassa suosiossa. vähän kurjempi juttu on se, että hoidosta ilmoitettiin tänää pojan olevan kuumeessa ja rassu olikin ihan raato ja maattiin sitten melkein koko ilta sohvalla huilaamassa. Loppuviikkokin otetaan rennosti :) Tämä on nyt ensimmäinen kerta kun olen poissa töistä Eetun sairastamisen takia, tästäkö se nyt alkaa sitten?

Lukuhetki omassa huoneessa

ISOA mäkeä kiivetään, jännää!

Karviaisvarkaissa

Itselläni on ollut vähän väsymystä ilmassa. Vauhdikas kesä on vaatinut veronsa, eivätkä työkiireet ole helpottaneet asiaa. Olenkin viime aikoina yrittänyt lepäillä ja ottaa rennosti. tällä viikolla olen jättänyt dieetin ja kovan treenin taka-alalle ja nauttinut olostani. Eilen kävin salin sijaan pitkästä aikaa uimassa :) Menossa on myös Yleisliike-haaste ja tämän päivän 34 toistoa vielä odottavat, huuh :D Lepäily tulee tarpeeseen, sillä ensi viikolla mennään taas ja lujaa! Liityin Fitfarmin Lite In Shape nettivalmennukseen ja maanantaista lähtien seuraavat 10 vkoa tulevat olemaan treenintäyteisiä! Paino on tiputettu ja nyt on aika tivistymisen, katsotaan kuinka käy.

Tuskatorstain kahvakuulailun jäljet

Haha, hyvällä kuvakulmalla on helppo huijata :P
Tosiaan isän juhlat olivat viime viikonloppuna ja ne alkoivat viikinkipeijaisilla. Mökillä rennosti loppuilta, oli kyllä kiva ilta ja sankarikin taisi olla tyytyväinen :)

Kati The Viikinki

Eetu The Viikinki
Aah mä rakastuin tuohon Eetun huppariin, se on niiiin hieno! Pomp DeLuxen alesta hommattu, samoin kuin alla oleva t-paita.

Mun miehet <3

Kakku!

Oikein luvan kanssa sai kurata. Miten herra löysikin isosta pihasta niin pienen lätäkön
ja sai näin ison sotkun aikaan :D
Minulla alkaa myös ensi kuussa opiskelut työn ohessa, joten tekemistä riittää taas hyvän aikaa. Jaksamista varmasti koetellaan, mutta tahtoa löytyy :) Toki pitää muistaa mitkä asiat ovat tärkeysjärjestyksessä edellä ja sen mukaan mennään. Hyvää syksynalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti