torstai 5. kesäkuuta 2014

Töihin ja hoitoon

Nyt se aika on sitten käsillä, kun minä palaan takaisin työelämään ja Eetu aloittaa hoidon. Ensi maanantaina ei enää löhöillä kotona pojan kanssa, vaan edessä on paluu tavalliseen elämään. Onhan tämä kotona olo kuitenkin vain tilapäistä. 

Tilanne muuttuu nyt hieman yllättäen, koska olin suunnitellut meneväni vasta syksyllä töihin. Sain kuitenkin niin hyvän työtarjouksen, että nykyisillä työmarkkinoilla ei ole varaa kieltäytyä. Palaan takaisin sinne missä olin ennen äitiysloman alkua :) Tuttu paikka, ihmiset, hyvät työajat jne. Olen tyytyväinen. Ainut pieni harmitus on viettää kesän helteet töissä, mutta onhan niitä kesiä vielä :) Kyllä varmasti menee taas aikaa että tottuu näin isoon muutokseen arjessa. Olenhan ollut 1,5 vuotta jo kotona ja pojan kanssa kaiket päivät. Parin viikon takainen lyhyt työpätkä kyllä valmisti hyvin tulevaan muutokseen. Aikatauluttaminen on varmaan kaiken perusta, kun on työt, hoidot, salit, ruokien valmistukset ym. Enää ei tosiaan löhöillä!

Eetulle järjestyi hoitopaikka todella helposti. Päivähoito on ollut minulle iso stressin ja ahdistuksen aihe koko ajan. Olen tainnut kehitellä itselleni hurjasti pelkoja Eetun hoitoa koskien, mutta onneksi myös tiedostan että suurin osa niistä on turhia. Viime aikoina on myös on alkanut tuntumaan siltä että poika on valmis hoitoon, ja äiti valmis antamaan pojan hoitoon ;) Vaikeat hetket tulee silti maanantai-aamulla olemaan. Oikeastaan ainut asia mikä ahdistaa on pojan nukkuminen. Hoidossa on paljon aikaisempi rytmi joten mietityttää että nukahtaako poika ja nukkuuko tarpeeksi. Hoen itselleni että kaikki menee hyvin ja äkkiä pikkumies tottuu :) Tällä viikolla olen myös pikkuhiljaa aikaistanut meidän rytmiä valmistellakseni ensi viikkoa varten. Muuten on mennyt hyvin, mutta viime yönä poika oli hereillä pari tuntia kun alkoi huutamaan ja havahtui niin että kesti saada unenpäästä kiinni. Äitikin tosi pirteenä heräs aamulenkille :S

Eetu pääsee siis perhepäivähoitajalle jossa on kolme muuta lasta eli kivan pieni ryhmä ja kodinkaltaista tunnelmaa. Hoitajakin vaikutti mukavalta. Tänään Eetu vietti hoidossa yksin aamupäivän ja kuulemma oli mennyt tosi hyvin. Hoitaja kehui Eetua rauhalliseksi ja helpoksi hoidokiksi :) Enempää herra ei ehdikään tutustua vaan maanantaina sitten suoraan aloitetaan. KÄÄKS!

Kesämies kassissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti