perjantai 6. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen rutistus

No niin, nyt se on ohi. Nimittäin tehovalmennuksen viimeinen päivä oli tänään. Takana on 11 pitkää, mutta toisaalta lyhyttä, vaiherikasta viikkoa. Aamulenkkejä 35 ja salitreenejä suurinpiirtein 30. Niin ja se yksi ärsyttävä poskiontelontulehdus. Vaa'alla käyntejä en ole laskenut :D Tosin yritin senkin pitää 2-3krt/vko ja vain aamuisin. Tiistaisin oli virallinen punnituspäivä :) Tänään painoin oman puntarini mukaan 5,1kg vähemmän kuin 11 vkoa sitten eli vajaa puoli kiloa olisi keskimääräinen painonpudotus viikossa. Kroppahan on toki penentynyt myös mitoiltaan aika paljon. Katselin alkuviikosta aloituskuviani ja viime perjantaina otettuja, ja muutos on mielestäni aika hurja! :) 

Tänään otin vielä viimeiset kuvat, ja tässä myös teille jotain muuta kuin lukuja ;)

Pahoittelen paljasta pintaa, mutta tästä parhaiten näkee tulokset :)
(ja voishan mulla olla yhtä hyvin bikinit päällä..)
Kunto on kasvanut kohisten ja lihaksia on ilmestynyt sinne sun tänne. Kropan muotokin pikkuhiljaa alkaa muuttua ja oma olo on ihan loistava! Vaikka näen peilistä vielä paljon työtä, mutta näen myös tuloksia :) Onhan tämä ollut aika urakka, mutta päivääkään en ole katunut ja täysillä mukana koko ajan!

Ihan kuin olisi ripaus urheilullisuutta jo näkyvissä? Vai johtuuko se vain noista pöksyistä :P
Nyt edessä on taukoviikko ja tankkauspäivä. Tankkauspäivänä noudatan samaa ohjetta kuin viime kerralla. Saa taas kroppa vähän buustia hiilareista! Irtokarkit odottelee jo kaapissa :P Taukoviikolla saan syödä vapaasti muutamalla muistisäännöllä koskien mm. vedenjuontia ja suolantarvetta. Tauko tuleekin hyvään paikkaan, koska aloitan työt niin ei tarvitse heti stressata ruokien teosta vaan saan syödä samaa kuin muutkin. Pakko kyllä myöntää, että tein eilen illalla itselleni jo ohjenuoraa kullekin aterialle, jotta saan kaikki tarvittavat proteiinit ym. :) Vähän toisaalta pelottaa tämä vapaus kun niin pitkä aika tiukkaa ruokavaliota takana. Pelottaa että syönkö oikein ja oikeanlaista. Repsahdukset ei pelota. En tosiaan aio ahmia mitään, mutta maistella voin ja aionkin :D Tämä tiukka kuri on kyllä iskostunut niin lujaan että sitä on helppo jatkaa ihan ominpäinkin. Nautin, mutta järki päässä :)

Taukoviikon jälkeen urakka jatkuu taas. Kauanko, sitä en tiedä. Mutta niin kauan kun talous antaa myöden! Menee vielä aika pitkään ennen kuin saan kroppani sellaiseksi mihin voin olla tyytyväinen ja tietenkin kaikki apu on tarpeen :) Valmentaja on ollut ihan huippu, juuri sitä mitä tarvitsen! Ilman valmentajaani en olisi pystynyt tähän, en olisi ikinä päässyt alkuun koko hommaan jos joku ei olisi sysinyt minua liikkeelle. Tahtoa löytyi mutta toiminta uupui. Kiitokset siis valmentajalleni ja pian taas jatketaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti