sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kulunut viikko

Tällä viikolla elämä on ollut aika erilaista kuin aiemmin. Dieettitaukoa ja töiden&hoidon aloitus.

Taukoviikko. Salilla ja lenkillä kävin kaksi kertaa, muutoin en ole tainnu tehdä mitään liikunnallista. Tai joo, ajelin nurmikkoa yhtenä iltana :-) Ruokien suhteen taas... Noh, sanotaanko että olen ollut hieman hukassa. Olen syönyt 5 ateriaa päivässä, jotka sisälsivät proteiinia ja kasviksia/hedelmiä. Mutta olen myös maistellut kaikkea mitä valmennuksen aikana ei saanut syödä, mm. sipsiä, subia, suklaata ja ihan tavallisia kotiruokia. Oikeastaan joka päivä jotain pientä, ei mitään älyttömiä määriä. Suklaatakin kun söin, niin ensimmäinen suupala oli h-e-r-k-u-l-l-i-s-t-a, mutta toinen pala ei enää ollut. Aiempaa pahettani kaakaota join vain kaksi kupillista koko viikon aikana, vaikka aiemmin se määrä tuli päivässä. 
       Huomaan että ruokatapani ovat kyllä parantuneet, mutta samalla huomaan ettei sitä itsekuria ihan tarpeeksi vielä löydykään. Törmäsin myös ongelmaan nimeltään hiilihydraatti. On jotenkin hirmu vaikeaa keksiä sellaista syömistä missä ei olisi niin paljon hiilareita. Ja järkyttävän pallomahaturvotuksen takia totesin, että hiilarit ei taida sopia minulle. Koko viikon ajan on tuntunut vähän siltä että tekisin jotain kiellettyä ja hiukan syyllinen olo on ollut. En ole nauttinut tästä viikosta hirveästi. Rennosti piti ottaa ja minulle se tarkoitti enemmän sitä etten ole niin tiukkana syömisten kanssa. Ja niin olen toiminut, mutta silti syyllisyys vaivaa.. :/ 
           Olenkin enemmän kuin tyytyväinen saadessani huomenna taas aloittaa oikella ruokavaliolla ja jatkaa projetkia :) Kunhan en vain tule kipeäksi.. Taukoviikko oli kuitenkin mielestäni hyvä juttu, koska se auttoi tajuamaan, miksi kannattaa olla niin tiukkana ja syödä oikein. Dieetin lopuksi ehkä kaikenmaailman ruokahimot sumensi ajattelua, mutta nyt on kyllä kovin kirkkaana taas mielessä syyt miksi tätä hommaa tehdään :D 

Työviikko. Töihin kun menin maanantaiaamulla, tuntui vähän siltä kun en olisi poissa ollutkaan. Aika nopeasti asiat palautuivat mieleen. Palkkaohjelman käyttö oli ainut mikä vaati opettelua, kun pikanäppäimet ja polut olivat unohtuneet. On ollut mukava olla töissä, ihmisten ilmoilla. Iltaisin olen kuitenkin aika väsynyt, varsinkin koska herätyskello söi niin pirun aikaisin. Torstaiaamullakin klo 6:50, että ehdin aamulenkille, voi tuska! Kotona ollessani Eetun kanssa ei ole herätty ennen kahdeksaa ja viime aikoina nukuttiin usein puoli kymmeneen..  Mutta hyvin on töissä mennyt, enkä ole kaivannut kotilöllöilyä.

Hoitoviikko. Olin maanantaina hieman hermostunut kuinka Eetu nukkuu päiväunet hoidossa. Mehän nukuimme pommiinkin joten en ehtinyt aamua jännittää. Hyvillä mielin poika sinne jäi :) Kun menin hakemaan niin kaikki oli sujunut tosi hyvin! Ei ollut poika kaivannut äitiä, hyvin oli syöty, nukuttu ja leikitty! Huh mikä helpotus. Loppuviikko sujui ihan yhtä hyvin, ei sitten minkäänlaista ongelmaa ollut :) Hoitaja päivitteli kuinka lapsi voi olla niin rauhallinen ja helppo tapaus :D <3 Perjantaina poika oli vähän nuhainen ja illalla ja lauantainakin vielä vähän kuumetta. Mutta taisi olla pikatauti kun nenä ei juuri enää vuoda eikä kuumetta ole ollut tänään. Huomenna siis saa mennä taas hoitoon jos ei kuume nouse enää illalla. Ihanan kivuttomasti on sujunut kyllä koko viikko töiden ja hoidon suhteen :) Eetu ei ole pahemmin iltaisin kotona kiukutellutkaan, vaikka siihenkin varauduin. Hyvillä mielin ensi viikkoon siis =)

En ole näköjään ottanut yhtäkään kuvaa tällä viikolla, joten olkoon nyt sitten pelkkä tekstipläjäys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti