sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Nälkäinen nainen Juhannuksena

Työviikko meni hurjan nopeasti, vaikka olenkin kärsinyt flunssasta ja nälästä koko viikon. Salilla kävin vasta tänään ensimmäistä kertaa koko viikolla, flunssan takia. Nyt on ihan veto pois. Tykkään uudesta ruokavaliostani, ja ainoa huono puoli on ruuan vähäinen määrä :P Laatu korvaa määrän! Onneksi kroppa tottuu nopeasti. Ja jos ei ota tottuakseen niin sitten lisätään jotain.

Juhannus meni todella rennoissa merkeissä. Perjantai mökillä ja lauantai miehen vanhemmilla. Tänään oltiin vain kotona ja köllöteltiin, siis minun salin lisäksi. Muutama kuva Juhannuksesta :)


Eetu uskalsi mereen läträämään, vaikka ulkona oli kylmä tuuli ja vesikin jäätävää! Onnellisena räiskytti menemään :) Perjantaina kun tultiin kotiin, odotti ikävä näky, kun yksi ulkoikkuna oli rikki.. Lintu ilmeisesti lentänyt siihen, kun löysimme höyhenen lasin välistä. Onneksi vain ulommainen ikkuna oli rikki ja meillä sattui olemaan yksi ylimääräinen joka oli vielä oikeaa kokoakin!

Huomenna taas paluu arkeen. 
Toivotaan että tämän viikon känkkäränkkä katoaisi yön aikana ja tilalle tulisi hyväntuulinen poika :) Ja voisihan sitä itsekin olla taas paremmalla mielellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti