keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tuloksia ja tuliaisia

Flunssa-mörkö iski ja sen myötä treenitauko. Hieman turhauttaa. Juuri päässyt hyvään vauhtiin ja sitten yksi nuha pilaa kaiken. Treenit alkoi sujumaan tosi hyvin ja tauon jälkeen saa varmaan alottaa taas alusta, mur..

No jos jotain positiivista niin muutosta on ehtinyt tapahtumaan jo ensimmäisen parin viikon aikana! Koko kropasta on lähtenyt yhteensä 10 senttiä :) Painoa oli tippunut 400g, mutta se ei välttämättä flunssan ja eri kellonajan takia pitänyt paikkaansa niin se katsotaan uudestaan kunhan paranen. Oman puntarin mukaan olisi lähtenyt 1,2kg ja toki toivon sen olevan lähempänä oikeaa ;)


Kunpa nyt vain paranisin nopeasti ja pääsisin takaisin salille!! Pistinpä äsken tilaukseen pari treenipaitaa ja housut, ettei samoilla hikisillä tarvitse joka kerta treenata :P

Mun vanhemmat oli ulkomailla ja ihan yllärinä toivat Eetulle tuliaisiksi I-H-A-N-A-T kengät ja sandaalit! :3

Converset ja apinavarvassandaalit <3
Mökkihöperöidytään nyt sitten vielä muutama päivä ja sitten taas isolla innolla jatkamaan :) Pieni mies onneksi on parantumaan päin, yskää vielä on, mutta muutoin terve. Viikonloppuna saakin mennä yöhoitoon pitkästä aikaa, oi että kun nautin!

2 kommenttia:

  1. Oijjoi! Mäkin uskon enemmän tuohon 1,2 kiloon! Ja vau, 10 cm! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo katotaan sitten mitä puntari sanoo kun tervehdyn. Sainkin juuri uuden tiukemman ruokavalion joten eiköhän se tästä :P Joo ihan kivat noi mitat, kertoo enemmän kuin paino :)

      Poista