lauantai 26. huhtikuuta 2014

Tankkauspäivä!

Tänään oli valmennuksen ensimmäinen tankkauspäivä ja hiilareita on nyt kyllä syöty mahan täydeltä. Samalla tämä oli pieni hengähdystauko tiukassa ruokavaliossa, jotta jaksaa pusertaa seuraavat viikot taas eteenpäin. Toki tällekin päivälle oli ohjeet ja niitä noudatin parhaan ymmärrykseni mukaisesti :) Tähän päivään kuului seitsemän ateriaa eli koko ajan piti syödä :D Sekä juoda ja rampata vessassa!

Mannapuuroa ja mansikkahilloa aamupalaksi :P

Kaurasämpylää, sulatejuustoa ja paprikaa, aaaaah ku oli hyväää!!

Täysjyväspagettia, pikkasen jauhelihaa ja ketsuppia. Tietty vähän kurkkua ja tomaattiakin :)

Vanukasta ja oikein kaksi kappalein! Vähä oli ällö olo tän jälkeen...

Karjalanpiirakkaa, sulatejuustoa ja paprikaa, tämä oli kans NAM!

Hehee tää kuva :D Mutta siis söin ranskalaisia ja pikkasen tonnikalaa,
kuva meinas unohtua, mutta onneksi jäi yks ranskiksen pala :P
Irtokarkkia :3 
Arvostin kyllä irtokarkkien makua! Mutta ei ne noin hyvältä maistu jos joka päivä tai joka viikkokin syö. Vähän ja harvoin :) Jäi jopa pari karkkia syömättä!

Iltapalaksi lättyjä mansikkahillolla ja kevytjäätelöllä :) Ja Pepsi Nextiä.
Eniten ehdottomasti jään näistä kaipaamaan sämpylöitä, oli ne vaan niiiiiin hyviä. Limsa oli yllätyksenä pahaa, muut ruuat maistui ihan samalta kuin ennenkin. Vähän pelotti aluksi että syön liikaa tai jotenkin väärin. Ähkyksi en tullut, mutta ei kyllä nälkä ehtinyt missään välissä tulla. Toivon että suoritin päivän kunnialla loppuun :)

Huomisesta jaksaa taas pysyä tiukkana, mutta uskon että ihan tarpeeseen tuli tällanen päivä :) Puntarille ei kyllä ole pariin päivään mitään asiaa!

2 kommenttia: