tiistai 22. huhtikuuta 2014

Hetkellinen motivaatiopula

Tänään on jumittanut kyllä todenteolla. Ja oikeestaan sunnuntaista lähtien. Olo on kiukkuinen, väsynyt, stressaantunut ja kaikkea muuta yhtä negatiivista. Eniten ehkä väsynyt. 

Aamupäivällä lähdin kauppaan odoteltuani turhaan yhtä ihmistä hakemaan lastenvaatteita. Kaupasta ei edelleenkään löytynyt lempiproteiinipatukoitani ja kävin kolmessa (!!) kaupassa ennen kuin löysin oikeanlaista kanaa. Siis kanaa! Sitähän ihmiset  syö paljon ja silti ei tahtonut löytyä. Tai olihan siellä kaikenlaisia marinaaadeja sun muuta, mutta naturellia kanaa, haloo! Ja tietenkin pakkauskoko 480g kun olisin tarvinnut 500g... 

Salilla tuntui ettei mistään tule mitään. Laitteet oli varattuna, liikkeet ei onnistunut kunnolla, koko ajan teki mieli luovuttaa ja kroppa tuntui hitaalta. Kaikki liikkeet tein kuitenkin loppuun asti ja ulkopuolisen silmin varmaan meni hyvin, mutta päässä kävi koko ajan sellanen tahtojen taisto että hyvä kun en marssinut salilta kesken kaiken pois. :D

Salin jälkeen kävin kaupassa ja olisi tehnyt mieli tyhjentää koko karkihylly mukaani. Että mielitekoja riittää ja voin kertoa, että ne eivät helpota ajan kuluessa yhtään! Mutta toki oma itsekuri kasvaa joka kerta kun ohi kävelee mitään ostamatta :) 

Että ei tämä kyllä helppoa ole ja huonoja päiviä on ollut. Kuitenkin kurissa olen pysynyt, yhtään en ole lipsunut :) Ja onneksi tiedän että tämänpäiväinen on vain tänään ja huomenna taas parempi, sillä ajatuksella on tarvottu menemään tänään!

Kaiken huipuksi poikakin alkoi itkemään unille mentäessä, mitä ei ole tapahtunut varmaan puoleen vuoteen. Onneksi nukahti nopeasti kun istuin sängyn vieressä. Nyt iltapala nassuun ja pehkuihin, tämä päivä on pian ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti