torstai 17. huhtikuuta 2014

Saavutuksia ja seikkailuja

Tänään otettiin naisesta mittaa, kirjaimellisesti. Koutsi siis heilui mittanauhan kanssa ja ilmoitti, että taas 10 senttiä kropasta kadonnut! Paino tippuu aika maltillisesti (pikkasen ärsyttää), mutta mitat kertovat että jotain tapahtuu :) Sairastelut on ohi ja taas ollaan päästy treenien makuun. Mä niin rakastan sitä fiilistä kun lähtee salilta! Vaikka kuinka kiukkusena tai väsyneenä menisin niin tullessa aina hyvällä tuulella :D Ja mulla on tietenkin maailman paras koutsi, joka jaksaa vakuuttaa että mä pystyn tähän ;)

Eilen käytiin pojan kanssa ekalla pyöräreissulla ja taidettiin kaikki tykätä niin paljon että tulee varmasti käytyä useinkin kesän aikana :)


Eilen Eetu päätti vähän tutkia olohuonetta uusista paikoista ja seikkaili:


Kovasti on nyt ruvettu siis kiipeilemään ja tänään on monesti seisottu ilman tukea, maasta asti ei ihan vielä pääse ylös mutta melkein. Jospa meilläkin kohta kävellään :-)

Pääsiäisenä rentoudutaan, trullitellaan, käydään pääsiäiskokolla, treenataan ja vietetään aikaa perheen kanssa. Hyvää pääsiäistä teille!

4 kommenttia:

  1. Ihailen sua! <3 susta oikein huokuu positiivista energiaa tämän uuden harrastuksen myötä! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä Kati! :) tulee ittellekki hyvä fiilis ku lukee näitä sun kirjoituksia :) Hauskaa pääsiäistä teidän perheelle! :) t.Anne R

    VastaaPoista