keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Uuden opettelua ja keksimisen vaikeutta

Mieheni asensi minulle tänään helpon ja yksinkertaisen -minun tasolleni sopivan- kuvankäsittelyohjelman, jota täytyy kai nyt opetella käyttämään. Olen ihan surkea ottamaan kuvia, mutta ehkä pienellä ehostuksella niistä tulisi edes sen verran siedettäviä että kehtaan tänne laittaa :) Kameran akku siis laturiin ja kuvia ottamaan!

Olen tänään yrittänyt miettiä hyvää uutta postausta, mutta kaikki ideat menee kuitenkin romukoppaan aina jostain syystä :D Kommentoi siis tähän joku hyvä postausehdotus, mistä haluaisit minun kirjoittavan tai vaikka laittavan kuvia. Kysymyksiäkin saa esittää, vastaan mielelläni!


4 kommenttia:

 1. Aihe voi olla mikä vaan! Oot niin hyvä kirjoittamaan että saat varmasti ihan pienestäkin asiasta hyvän tekstin aikaiseksi. :) Rami vois tulla mullekkin asentamaan jonkun helpon ja SUOMENKIELISEN kuvankäsittelyohjelman. :) Minkä ohjelman se latas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti :) Picasan se mulle laittoi, ja ihan suomenkielinen. Sieltä saa jopa suoralla toiminnolla kuvat Bloggeriin! Ei se varmaan vaikea oo laittaa, kysyn siltä tänään.

   Poista
  2. Sen oonkin ladannut jo omalle koneelle varmaan kuukausi sitte. GIMP:inkin latasin, mutta en ymmärrä miksi en pysty muuttamaan sen tiedostotyyppiä esim jpg:ksi, kun se tallentuu aina johonki GIMP:in omaan ihmemuotoon.

   Poista
  3. Jaa.. no ei kyl toi mun eka kuvanmuokkausyritys oikein onnistunu, ehkä en sittekää osaa käyttää :D Joo, mäkään en kyllä ymmärrä näistä koneista tai ohjelmista, helpompi aina pyytää Ramia apuun :P

   Poista