sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Minäkin kun kaikki muutkin!


Perustinpas sitten oman blogin, yksi miljoonien joukossa :)

Ensin ajattelin että minä en mitään blogia perusta, koska a) en ikinä halua innostua asioista, jotka ovat liian suuressa suosiossa ja b) kukaan ei kuitenkaan jaksa lukea tylsää blogiani, johon en varmaan edes keksi mitään kirjoitettavaa (tai vaihtoehtoisesti kirjoitan 5 uutta postausta joka päivä).
   Kuitenkin kun miehelle valitin joku päivä että haluaisin jonkun uuden ajanvietteen/harrastuksen, tajusin että tämä on se mitä haluaisin tehdä. En ole erityisen urheilullinen, enkä tykkää käsitöistä. Kirjoittamisesta tykkään ja luen itsekin paljon, joten blogi oli loppujen lopuksi helppo päätös, melkein itsestäänselvyys! Tietenkin asiaan vaikuttaa tuo pieni mies jota kotona hoidan, blogia on helppo päivitellä täältä kotoa, SohvanNurkasta, joka on yksi lempipaikkojani ;)

Lukekaa tai älkää, komemntoida saa ja palautetta toivotaan. Tästä se lähtee!

3 kommenttia:

 1. Kivaaa! Mä ainakin jaksan lukea postauksiasi, vaikka niitä tulisi 1 viikossa tai 5 päivässä. :) kiva kun lopulta löysit sen oman juttusi. :)

  VastaaPoista
 2. Tulikohan mun kommentti jo... No mut en löydä sun sivulta sitä että voi ryhtyä lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli, mä laitoin nyt aluksi asetuksen, että tarkistan kommentit ennen julkaisua :) Nyt muokkasin myös niin että pitäis pystyä liittymään lukijaksi, onnistuiko? :D

   Poista