torstai 30. toukokuuta 2013

The SohvanNurkka

Tässä se on: paikka jossa tuherran blogitekstejäni; paikka jossa vietän päivästä monen monta hetkeä; paikka josta saan yhteyden moneen ihmiseen ja paikka jota ilman olisin hukassa, lepopaikka.Huomaat varmasti harson sohvan käsinojalla, niitä löytyykin monta ympäri taloa. Pian 5kk vanha poikani usein istuskelee sylissäni tässä ja katselee kun surffailen netissä. Hänen mielestään se on tylsää - ja ollut siksikin hyvä nukutuskeino viime aikoina. Lisäksi kannettavan reunan alta pilkistää pankkitunnukset. Täytyy myöntää, että netin kautta on liian helppo shoppailla ja viime aikoina onkin tullut käytettyä tunnuksia ahkerasti, lähinnä Facebookin kirppisten löytöihin, pojalle vaatteita tietenkin!

Mieheni sanoo että sohvaan on jo painunut muotoiseni kuoppa. Noh, en myönnä mitään :D

p.s. Ei nyt oikein onnistunut vielä tuo kuvanmuokkaus, pahoittelen.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Kiva ajatella kierrätystyylillä...voi niin kivoja asoita löytää joita toiset ei halua eikä tarvitse...ja mitkä rahat säästää...siitä puhumattakaan..Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja monesti vauvanvaatteet on tosi hyväkuntoisia kun ei niitä ole paljon käytetty. Kyllä säästää mutta tulee kyllä ostettua paljon herkemmin myös turhiakin juttuja. Mutta nehän voi sitten taas laittaa kiertoon! :)

      Poista