keskiviikko 26. elokuuta 2015

Nakkaa pois - päivät

Katselin puhelimen kuvagalleriaa, ja huomasin sen koostuvan lähinnä myyntiiin menevien tavaroiden kuvista. En tiedä onko tämä jokin yleinen aika vuodesta kun ihmiset siivoavat nurkkiaan, mutta minuun on iskenyt halu päästä eroon kaikesta ylimääräisestä ja meille tarpeettomasta tavarasta. Myyntiin on mennyt jos jonkinmoista tavaraa, tietenkin enimmäkseen pojan vanhoja vaatteita. Kaikki varmaan tiedätte sen puhdistavan tunteen mikä tulee kun saa kaikki kaapit käytyä läpi ja tavarapaljous vähän vähenee. Tuntuu että edes hetken se on jotenkin hallinnassa ja vielä muistat mitä missäkin laatikossa on. Siis ainakin hetken. :)

Eikös nyt lauantaina ollut oikein joku virallinen Siivouspäiväkin? Harmi kun sille päivälle on jo muuta menoa, muuten olisin kurvannut johonkin peräkonttikirppikselle tämän tavarapaljouden kanssa. Kirpparia olen myös miettinyt, mutta en ehkä jaksa nähdä hinnoittelun, viemisen ja ylläpitämisen vaivaa. Minusta tuntuu muutenkin ettei täälläpäin oikein edes mene kaupaksi.. Vai onko muita kokemuksia, esim. Sitä sun tätä -kirppis, kannattaisiko sinne viedä?

Perjantaina käytiin synttäreillä ja Rami oli stailannut pojan hienoksi, miehillä oli oikein mätsäävät asut kun harmaata molemmilla ja tukka laitettuna. <3 


Jätettiin siis poika viikonlopuksi hoitoon ja sain sitten rauhassa siivota ja järjestää. Oli aika vauhdikas viikonloppu: lastenvaatekutsut, suursiivot ja tavaroiden myyntiä, leffaa, vanhojen muisteluita yömyöhälle ja sunnuntaina vielä pikkuinen 25km pyörälenkki ja nurmikonleikkuuta. :)


Maanantaina sitten vain otettiin rennosti ja nautittiin ehkä tämän kesän viimeisistä helteistä.


Kovasti jo on ajatukset syksyssä ja sen tuomissa muutoksissa. Lähinnä tosin olen vielä keskittynyt hankkimaan pojalle syksyksi ja talveksi tarpeellisia ja 'tarpeellisia' vaatteita, mutta mielessä on monenlaistakin haavetta ja suunnitelmanpoikasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti