keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kesäpoika

Uusi puhelin saapui eilen, Samsung Galaxy J5. Toivottavasti ja luultavasti paremmalla kameralla. En viitsinyt sitä heti kuormittaa kuvilla, joten vanhalla puhelimella otetut jäivät Dropboxiin. Kyllä on muuten erinomainen keksintö ja hyvä olla olemassa, pilvipalvelu on päivän pelastus. :)

Tässä vielä vanhalla puhelimella räpsittyjä kuvia tuollaisesta pienestä kesäpojasta. Ehkä joillekin kuvia alkaa olla jopa kyllästymiseen asti, mutta kyllä niitä postaustoiveita otetaan edelleen vastaan ;) 


Pojalle menee edelleen samat uikkarit kuin viime kesänä, ja ne on edelleen yhtä söpöt! Tuo toisiksi alin kuva.. Miten musta tuntuu että saatan 10 vuoden päästä ottaa toisen kuvan, jossa tyyppi on ihan samassa asennossa nenä ruudussa, vain pikkasen varttuneempana?? :D Ja viimeisessä kuvassa on syöty punajuurisalaattia.

Kuulumisista sen verran, että töihin on palattu ja aika hitaasti tuntuu kääntyvän tuo rento lomafiilis takaisin työarkeen. Ehkäpä vaikuttaa nuo mukavan lämpöiset säät, mutta tottahan sitä olisi kiva lomailla pidempäänkin :) Toisaalta taas on kivakin palata rutiineihin kun arki rullaa tasaisesti.

Nykyistä työtä olisi vielä puolitoista kuukautta (hui kun käy vähiin!) ja jotain työtä ehkä syksyksi on lupailtu, mutta katsotaan. Muutosta ainakin on luvassa, enkä siksi ehkä ole juurikaan vielä suunnittellut tulevaa. Mahdollisuuksia on paljon, vain mielikuvitus on rajana. :P Tulen kyllä haikein mielin jättämään nykyisen työpaikan, täällä on vain niin parhaat ihmiset!

Aurinkoista keskiviikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti