sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kati vietti perjantai-illan Ikeassa ja mitä siitä seurasikaan?

Otsikko kertookin jo kaiken oleellisen. Heitettiin poika mummin ja vaarin hoivaan perjantai-iltapäivällä ja otettiin suunnaksi Tampereen Ikea.


Onneksi aikaa oli rajallinen määrä, muuten olisi mennyt tili ihan tyhjäksi asti. Tällä kertaa mukaan tarttui 'vain' Eetulle vaatekaappi ja uusi astiasto. Autossa oli rajallinen määrä tilaa, mutta kyllä vain mahtui kaappikin mukaan. Tosin minun piti ajaa kun sovin paremmin kuskin penkkiin :D Meillä oli kyllä mahtava kotimatka, popitettiin Spotifystä vanhoja kappaleita ja fiilisteltiin. Oli hauska minireissu kaksin! Kotona oltiin puolen yön tienoilla. Tein muuten sellaisen huomion, että minulle ei oikein sovi yhdistelmä Väsymys-Ajaminen-Energiajuoma, oli muuten olo kuin humalaisella kun kotiin päästiin :DYöllä pistin hösseliksi ja järjestin pojan huonetta, turhat lelut pois tilaa viemästä. Aamulla jatkettiin ja muljattiin vähän huonekalujakin uuteen järjestykseen. Ah sitä fiilistä kun kaikki tavarat ovat juuri siellä missä pitääkin! Tosin kotiin haettaessa ei mennyt viittä minuuttia kauempaa kun tavarat olivat jo ympäriinsä..
Kyllä pojalla ainakin vaatteita riittää :P


Kummitädin kanssa maalattu taulukin pääsi vihdoin seinälle. 
On tuossa pojassa ehkä vähän taiteilijan vikaa, kun vain antaa luovuuden kukkia.

Mies palaa töihin maanantaina ja itse jatkan vielä pari viikkoa lomaa. Yhteinen loma jäi hieman lyhyeksi, mutta toisaalta hyvä niin, kun ei lomakassakaan ollut mikään suurensuuri :D

Suurta viihdykettä on kyllä uusista pyöristä ollut, meinaan että kävin tänäkin iltana yhtäkkiä pyöräilemässä ihan oikein kunnon reippaan tunnin lenkin. Saapi nähdä pääsenkö aamulla sängystä ylös. Öitä!

PS. Olisikohan minunkin jo aika opetella käyttämään kunnon kameraa? Alkanut itseänikin häiritsemään nuo surkealaatuiset kuvat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti