tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kohti lomaa

Vaikka kesää ei oikein kesäksi voi sanoa, niin tässä muutama kuva mitä on 
puuhailtu Tampereen reissun jälkeen.


Olin reissun jälkeen 2 viikon päästä taas kipeänä, tuttuun tapaan perjantaina nousi kuume. Onneksi vanhempani pelastivat viikonlopun hakemalla pojan hoitoon niin sain huilata rauhassa. Ajattelin 'vähän' hemmotella itseäni herkuilla kun sairastelu alkoi ärsyttää. 

Tässä oman pihan touhuja:Jäätelö kuuluu kesään totta kai.


Juhannusaatto vietettiin Kauhavalla. Aluksi satoi kaatamalla ja kastuttiin ihan läpimäriksi, mutta loppuilta meni oikein mukavasti huolimatta vaatteiden kastumisesta.  Eetu nukahti autoon ihan rättipoikki-väsyneenä 11 aikaan illalla kun lähdettiin takaisin kotiin. Hävittäjät olivat pojan mielestä tosi jännittäviä ja edelleen puhuu niistä välillä.


Eetu itsekin pääsi vähän lentämään. Kumpikohan tykkäsi enemmän, isä vai poika? :P


Leikkipuistossa. Kivien heittely ja kanniskelu on mahdottoman kivaa. Ainakin pojan mielestä..


Pikku-isäntä.


Vaihdettiin rattaat vähän parempiin, tässä Emmaljungan Scooterit ja heti 
Kristiinankaupungin markkinoilla koe-ajossa :) 


Uskoisiko kesällä otetuksi kuvaksi? Täysi varustus päällä.. 
Löydettiin pihasta oikein jättimegapaksu kastemato.


Aika vain kuluu ja blogihiljaisuus pitenee. Vaikka tässä nyt vain murto-osa mitä on tehty, niin ajattelin kuitenki ilmoitella että hengissä ollaan. Tämän viikon jälkeen alkaa minulla kolmen viikon kesäloma, wuhuu! Luvassa ainakin junamatka Helsinkiin kaksin pojan kanssa, jännää :)

Ostettiin muuten molemmat syntymäpäivälahjaksi itsellemme uudet pyörät. Aina kun vain on aikaa ja säätä niin käydään polkemassa. Eetukin viihtyy hyvin kyydissä ja huutaa välillä kannustushuutoja äidille, jaksaa jaksaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti