sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Viikonloppu

Perjantaina vietettiin ilta päivystyksessä, korvatulehdus nro 2. Toisessa korvassahan oli pari viikkoa sitten ja nyt oli toisessakin. Lääkäriin lähdin koska herra on ollut ihan superkiukkunen ja herännyt lähes joka kerta itkien uniltaan. Selvästi jokin vaivasi ja koska kiukku alkoi pian edellisen lääkekuurin loppumisen jälkeen niin katsoin parhaaksi tarkistaa tilanteen ja hyvä niin. Edelleen on kyllä poika kiukkuinen, eli luultavasti hampaitakin tulossa. Kyllä äidin kärsivällisyyttä koetellaan! 

Lauantaina oli pitkästä aikaa ihana ilma, auringonpaistetta ja lämpötila plussan puolella. Tietenkin siis heti aamutoimien jälkeen lenkille! Ilta vietettiin anoppilassa, niinkuin aika usein viikonloppuisin :)


Eetu seurasi tarkasti kun mies pesi vaunujen pyöriä.
Sunnuntaina äiti ja poika olivat erityisen kiukkuisella päällä ja vietettiin kotona koko päivä. Aamulla kuitenkin pistettiin tuumasta toimeen ja trimmattiin pojan hiukset lyhyiksi. Olivat jo niin pitkät että etutukka oli silmillä ja takatukka jäi aina ruokalappua kiinnittäessä väliin. Tietenkin otin hiustupsun talteen <3

Meillä asuu klanipää!
No okei, aika lyhkäset noista tuli, mutta koneella ei oikein tuollaista hentoa hiusta saa jätettyä pidemmäksi. Ja kuukauden parin päästä ne on hyvän pituiset :) Ihme kyllä poika ei pelännyt konetta vaan leikki rauhassa äidin hiusharjalla toimituksen ajan.

Illalla vielä mies teki Eetun kanssa sanomalehdistä takansytykkeitä ja sehän oli niin kivaa puuhaa että melkein jäi iltapalat syömättä!


Huomenna taas uusi viikko ja toivottavasti vähän helpompaa. Toivon hienoja lenkkeilyilmoja että päästään ulos aamupäivisin. Ja Eetun rytmiä pitäisi vähän rukata uuteen uskoon, kun nukkumaanmeno tahtoo venyä iltakymmeneen ja aamulla herätään 9-10 aikaan. Itse toivoisin sellaista 21-8.30 luokkaa ;)

Tein myös yhden supermahtavan diilin tällä viikolla, siitä lisää jossain vaiheessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti