sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Auringonpaistetta

Tällä viikolla ollaan puuhailtu kaikenlaista, joka päivä on ollut ohjelmaa ja ihanasti pitänyt minutkin liikkeessä! Maanantaina perhetuvalla, tiistaina keilaamassa, keskiviikkona retkeilemässä, torstaina ravintolassa juhlimassa, perjantaina käytiin moikkaamassa äitiäni, lauantaina appiukon 60vee pirskeet ja tänään rääpiäiset. Tietenkin nämä normihommien - salitreenien, vaunulenkkien, ruokakaupassa käyntien - lisäksi. Tässä kulunutta viikkoa:

Kovasti on luettu kirjoja :)

Arskat päähän ja lenkille!

Ensimmäistä kertaa poika vähän liikkuikin leikkipuistossa :) 
Juhlatamineissa
Surkea kuvanlaatu tuossa viimesessä kun valaistus oli niin huono. Mutta pitihän sitä kuva ottaa kun kerrankin jotain muuta päällä kuin kotivaatteet :P ps. Vatsapömppö on puhdasta pläskiä!

En viitsi kokonaista postausta omistaa vaatteille, joten tähän vielä meidän kevätvaatetusta, mitkä pääsi tällä viikolla jo käyttöön! (Tosin nyt pihalla pakkasta ja valkoinen maa, ähpyhpah!!)

Polarn o Pyretin vk-takki, ihana petrooli! Käytettynä bongasin netistä. Housut Kapphallin Kaxsit.

Halpa-Hallista ostettu Lassien vk-haalari, halusin sellaisen minkä malttaa antaa vähän likaantuakin,
mutta kuitenkin kivannäköinen :)

Pipot: mustavalkoinen tähtipipo arvonnasta voitettu, harmaa-lime tähtipipo Cittarista.

Celavin kumisaappaat netistä, Reiman goretexit nettikirpparilta. 
Sellaista. Ensi viikollakin ohjelmaa melkein joka päivälle luvassa ja kiva niin, en jaksa nyt yhtään löhötä kotona! Ja luultavasti parin päivän sisällä luvassa tietoa siitä aiemmin mainitsemastani diilistä ;) Nämä viime postaukset on nyt ollut vähän tällaisia puuhailuista kertomista kun en ole oikein taas jaksanut keskittyä, mutta täytyy nyt vähän muutakin kai yrittää keksiä pian :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti