torstai 5. joulukuuta 2013

Mitä laukustani löytyy?

Tämä oli musta aika hauska haaste, johon törmäsin yhdessä blogissa. Minä kun tykkään tällaisista jutuista, niin päätin torstai-illan ratoksi kuvailla käsilaukkuni sisältöä. Tällaista kevyttä turhuutta aina välillä :P


Kaipaisin uutta laukkua jo, vanha on ihan kulunut ja liian pieni mun (ja Eetun) tarpeisiin. Tietysti laukussa on perusjutut; lompakko ja avaimet. Kuulokkeet kulkevat mukana vaikka niitä harvoin käytän. Muistitikku on ollut laukussa jo kauan. Pastillejakin yleensä on, tosin levinneenä laukun pohjalle... Kyniä ei ole koskaan liikaa!


Pari varapampulaa ja pinni, rasvaa, huulirasvaa, rakkolaastareita, nenäliinoja, särkylääkettä ja silmälasien putsaustarvikkeet. Huulirasva on ainut turha, muita tarvin aina silloin tällöin. Olen nenäliinojen suurkuluttaja, joten niitä on tuossa kaksi pakettia :P Inhoan sitä jos on epämukava olla, kuten rakko jalassa, joten varaudun pahimpaan ;)


Eetun osuus tällä hetkellä. Vaippa tietty ja yleensä joku lelu tylsyyden varalta. Lusikka näköjään unohtunut jostain.. Olisi kiva saada vähän enemmän Eetun tavaraa mahtumaan, ettei tarvisi ottaa hoitolaukkua aina mukaan.. Mutta en ole malttanut ostaa, kun on parempiakin rahareikiä!


Hah, tulipa samalla siivottua vanhat kuitit ja ostoslistat :D Lisäksi joitain etukuponkeja jne löytyi laukun pohjalta.

Sellainen laukun sisältö. Yleensä sieltä löytyy myös aurinkolasit ja kynsisakset. Laukku on pieni, mutta vetää yllättävän paljon tavaraa sisäänsä. Vaikka eikös ne naisten käsilaukut olekin sellaisia? :P

Hyvää pitkää viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti