sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikonlopun rientoja

Tälläytymistä, lapsivapaata, kavereita, hyvää ruokaa, shoppailua, drinkkejä. Suunnittelematonta ja suunniteltua. Harvinaista, mutta tervetullutta.

Perjantaina huristelin kovalla kiireellä viemään pikkumiehen hoitoon vanhemmilleni. Itselläni oli ajatuksena että tulisivat illaksi meille vahtiin, mutta halusivat välttämättä pojan sinne :D Mikäs siinä. Ja kiire ei ollutkaan niin kova kun selvisi, että miehen työpaikan pikkujoulut alkoivatkin puoli tuntia myöhemmin kuin luulin (muista aina itse omin silmin lukea tiedote siitä!). 

Pikkujouluissa oli paikallisen teatterin esitys ja tottakai vuoden ensimmäiset jouluruuat. Innostuttiin siinä sitten jatkamaan kivaa iltaa paikallisessa baarissa ja toisessakin. Tuli juotua muutamat alkoholipitoiset juomat - Tässä pakko sanoa, että emme oikeastaan ikinä käy baareissa tai nauti alkoholia, ehkä kerran vuodessa jos sitäkään- ja itse voin sanoa etten ole juonut itseäni humalaan sitten polttareiden.. Satuttiin toiseen baariin sopivasti juuri kun Taikuri Kopponen aloitti esityksensä. Kotiin tultuamme katsottiin yksi tv-sarjan jakso ja vähän ärsytti kun kuva tuntui kovin heiluvan :D Ei ollenkaan normaalia! :P Onneksi selvittiin täysin ilman krapulaa.

Pikkujoulu-look
Lauantaina lähdin puolilta päivin Seinäjoelle ja vein yhden kissoistamme uuteen kotiinsa :) Sitten shoppailin itselleni uudet talvikengät ja rintsikat, wuhuu! Vihdoin jotain muuta kuin virttyneet imetysliivit. Eetulle löysin uuden talvihatun ja jouluksi kauluspaidan.

Kengät!

Pikkumiehelle
Kävin myös katsastamassa siskon ja avomiehensä uuden asunnon ja sitten suuntasin kaverille tupareihin. Kyllä vain on rikkaus tavata kavereita, saa kummasti uutta puhtia arkeen, kiitos teille ihanat :) <3 Kävimme syömässä italialaisessa ravintolassa hyvää ruokaa ja  ilta kului ihan liian nopeasti! 

Pikkumiestä oli jo ikävä kun näin hänet vasta tänä aamuna perjantai-illan jälkeen. Herra taisi olla vähän loukkaannuksissa kun oli kuin ei huomaisikaan :( Pian äitikin taas oli ihan kiva onneksi ja uskaltaa varmaan uudestaankin hoitoon viedä ilman traumoja ;) Illalla käytiin ensimmäistä kertaa koko perheen voimin saunassa ja nyt taitaa pian uni maittaa pojan lisäksi minullekin. 

Mukava viikonloppu siis takana, kiitos kaikille osallisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti