torstai 14. marraskuuta 2013

Pientä hemmottelua - Lambi Deluxe

Tuli vastaan tällainen kiva blogihaaste, johon ajattelin ottaa osaa :) Eli haaste on osa Lambo Deluxe -kampanjaa ja tehtävänä on kertoa vähintään kolme asiaa, jotka tuovat iloa ja luksusta arkeen. Haasteeseen voivat osallistua kaikki bloggarit ja samalla voi osallistua 500 euron kylyplälahjakortin arvontaan.

Piti hetken miettiä millaisesta näkökulmasta ajattelen tätä arjen luksusta, ja päädyin pieniin asoihin, mistä tulee itselle parempi mieli arjen keskellä ja minkä ansiosta jaksaa porskuttaa eteenpäin :)


Hyvä elokuva ja herkut
1. Katsomme paljon elokuvia ja seuraamme muutamia hyviä tv-sarjoja miehen kanssa. Kummasti auttaa jaksamaan päivän kun tietää että illalla voi käpertyä kullan kanssa sohvannurkkaan leffan ja herkkujen kanssa. <3

Pieni mies, iso maailma
2. Minusta on ihanaa nähdä pojan oppivan uusia asioita ja tutustuvan tähän isoon maailmaan. Välillä sitten hassutellaan ja istutaan lehtikasaan tai heitellään niitä ilmaan ja tuijotetaan silmät suurena. Tällaiset pienet hassut hetket piristävät kummasti ja saavat hetkeksi unohtamaan vaikkapa huonon päivän.

Kiukkupyllyn ruusu
3. Pienet hemmotteluhetket, toisen välittäminen, pieni ele ja ajatus. Kun aamu alkaa varsinaisella kiukkupyllytuulella (allekirjoittaneella) ja mies palaa kaupasta punaisen ruusun ja sanojen "Ajattelin jos tulisit vähän paremmalle tuulelle" kera, niin kyllähän siinä aika kiva olo tulee kun ajattelee, että toinen näki vaivan ja ajatuksen, vaikka saikin ehkä pikkasen kiukuttelua osakseen. :P <3 (Taustalla saattoi olla kyllä itsekäskin syy, ettei tarvi katsella tällaista pirttihirmua koko päivää ;) )

Siinä siis minun arjen pienet luksukset ja haastan kaikki muutkin mukaan! Haaste kuuluu siis näin: Tee blogipostaus, jossa kerrot vähintään kolme asiaa, jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Liitä postaukseesi mukaan Lambi-banneri kopioimalla kuva blogistani. Kun haaste on tehty, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja osallistut lahjakortin arvontaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti