lauantai 12. lokakuuta 2013

Kehitystä ja uusia tuulia

Onpas aika taas vierähtänyt nopeasti, edellisestä postauksestakin jo pari viikkoa. Ei ehkä oikein ole ollut mitään sanottavaa eli normaaliarkea. Tai ehkä sitten ei kuitenkaan. 

Nimittäin lopetin imetyksen vihdoinkin. Viikko sitten lauantaina olin illan poissa ja aamulla sitten hyvin haikean ja vaikean harkinnan tuloksena päätin lopettaa tissittelyt Eetun 9 kuukauden ikään. Aiemmassa postauksessa pieniä isoja muutoksia kerroinkin tästä ja nuo kaikki muutokset ovat nyt voimassa. Meillä syödään 4-5 ateriaa päivässä, nukahdetaan itse sänkyyn (vaihtelevasti nukahtaminen kestää 5-30min), tutti vain nukkuessa. Pullo päätettiin jättää kokonaan pois, koska poika ei sitä edelleenkään huolinut ja hyvin on oppinut nokkamukista juomaan :) Lisäksi pojalle on ilmestynyt suuhun kaksi hampaanalkua, ihan yhtäkkiä! Ja meillä kontataan ja noustaan tukea vasten polvien varaan. Huh mitä menoa! :D

Niin iso mutta silti niin pieni mies <3

Ja onpa mulla vielä muutakin pohdittavaa. Minulle nimittäin tarjottiin töitä vuoden alusta ja nyt pitää sitten oikeasti päättää ja tietää että onko vielä kotona vai palaako töihin. En olisi ikinä uskonut että tämä on niin vaikeaa! Toisaalta tuntuu että poika on ihan liian pieni vielä hoitoon vaikka parissa kuukaudessa kehitystä varmaan tulee huimasti vielä. Toisaalta taas rahatilanne näyttää siltä että kodinhoidontuki ei vaan riitä mihinkään. Ja tarjottu työ on tuttu ja kiva paikka. Mutta kaduttaako lähteä näin aikaisin töihin kun toinen on hätinä vuoden ikäinen työn alkaessa? Hmm.. Täytyy vaan miettiä mikä on tärkeintä ja kaikkien kannalta paras vaihtoehto. 

Sellaista tällä kertaa :)

2 kommenttia:

  1. Voi että mikä mies! <3 Ihanaa että se sitten oppi juomaan siitä nokkamukista, ettei tarvi sitä pulloa sitten ottaa käyttöön! :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Yhtäkkiä se vaan hoksas sen ja kylmä maito kelpas hyvin nyt hampaiden tullessa :)

    VastaaPoista