keskiviikko 28. elokuuta 2013

Shoppailua Vaasassa

Pojan kanssa vietimme tämän päivän käymällä ostosreissulla Vaasassa äitini ja siskoni kanssa. Suuntana oli lastenvaatekaupat ja lisäystä herran vaatevarastoon. Stressasin reissua jostain syystä tosi paljon, mutta pakotin itseni lähtemään että saan taas lisää varmuutta poistua pojan kanssa kodin seinien ulkopuolelle :P Ja kaikki meni hyvin, päiväunet jäi vähän lyhyiksi herkkäunisella, mutta vasta ihan viimeisillä kilometreillä ennen kotia näki että toinen on jo ihan puhki. Ja niin olin kyllä minäkin.

       
Aamulla matkalla Vaasaan.

Ensimmäisenä perillä mentiin Arnoldsin pienelle donitsille ja Eetulle maha täyteen (ei donitsia, ihan sosetta vaan :)). Siitä sitten muutamat miljoonat kaupat läpi ja Rossoon syömään. Sen jälkeen vielä isolle kirppikselle ja sitten kotimatkalle. Ei loppujen lopuksi paljon jää aika kiertelyyn kun pienen lapsen kanssa liikkuu. Varsinkin kun tyyppi vain höpötteli lastenhoitohuoneiden seinille kun olisi syödä pitänyt.


Tässä päivän saalista. Neuletakki tosin tuli postissa, mutta on niin hieno että piti änkeä tähän kuvaan :D 

Ylläolevien lisäksi ostettiin myös matkasänky (jonka kokoamisessa meinasi mulla heti mennä hermo kun en lukenut kunnolla ohjeita), uusi kiva vasaralelu, muutamia dubloja ja mulle hiuksiin sellainen monikäyttöinen vehje millä saa pari erilaista kampausta, Niin ja miehelle tuliaisiksi joku ristilaservaaka... Vielä jäi puuttumaan ne mitä eniten kaipasin eli syksyksi hanskat ja töppöset, ei mistään löydy!

Kiva päivä takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti