tiistai 21. marraskuuta 2017

Toiveita joulupukille T. EetuPienen pojan joululahjatoiveita. 

Meillä rakennellaan, kootaan ja tehdään maataloustöitä. Välillä meillä asuu dinosauruksia ja käärmeitäkin. Elokuvissakin tykätään välillä käydä, aina kun täällä jotain näytetään lapsille. Ainakin tällä hetkellä tällaiset leikit. Ja tällä teemalla mennään, toivoen että pukilta (ja synttäreiltä)  tulevat lahjat mahtuvat vielä johonkin. Meille kelpaa myös kirpparilöydöt, siistit ja ehjät tietysti :)

Kuvahaun tulos haulle brio train
Brion junaradan osat; peruspalat, sillat, erikoispalat. Myös kaikenlaiset veturit. Nämä ovat juuri nyt kovinta huutoa meillä. Vinkkinä; Biltemasta saa Brion paloihin sopivia osia vähän edukkaammin.
Kuvahaun tulos haulle brio builder
Myös Brion Builder - sarjaa löytyy vähän ja lisää toivotaan. Mahtavinta varmaan olisi veturi, lentokone ja ylipäänsä kaikenlaiset koneet. 

Kuvahaun tulos haulle lego

Koko ajan kasvavassa suosiossa ovat myös pikkulegot. Niitä on vissiin aika monenmoisia, mutta tekniikkalegot olisi meille mieluisimpia, kaikenmaailmankoneita niistäkin rakennellaan. Niille kun vielä keksisi kätevän säilytys- ja siivoussysteemin. Itse inhoan näitä kun palat vain hukkuvat joka paikkaan..

Kuvahaun tulos haulle bruder


Näitä Bruder-koneita meillä on jo aika paljon. Ainakin kolme traktoria ja hurumykke lisäosia. Mutta tottahan poika toivoo aina lisää. Ainakin kunnon peräkärryt vielä puuttuu. Joku voisi keksiä näillekin jonkun mainion säilytyspaikan, oon ihan ongelmissa näiden kanssa :D

Kuvahaun tulos haulle dinosaur snake

En tiedä mitä näistä nyt lahjaksi voisi keksiä. Varmaan joku robotti joka pitää rumaa ääntä ja kuluttaa patterivarastoja.. 

Vaatteita pojalla on kaapit pullollaan kuten arvata saattaa. Pihalla poika rassuttaa isännän kanssa, mutta toki välillä iskee tylsyys. Tiedä sitten mikä olisi mieluisaa tekemistä. Pala- ja lautapelejäkin on muutamia, niitä ei vielä kovin ahkerasti pelata, kausittain innostuu. Kaikenlainen piirtäminen, askartelu ym. ei tahdo kiinnostaa. Kaikki tekniset asiat kiinnostavat kovasti. Kun toiset ottaa ja ajaa pyörällä, meillä tutkitaan miten pyörä toimii. ;)

Tässäpä nyt jotain toivomuksia 👀

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti