maanantai 7. marraskuuta 2016

Joululahjatoiveita

Joulu tulee taas. Ja sen mukana lahjojen ostaminen ja toiveiden/tarpeiden miettiminen. 

Itselläni tämän joulun ykköstoive on VANILJANtuoksuiset kynttilät! Olen ihan hullaantunut ja poltan lähes joka ilta noita ihania lämmittäviä tunnelmanluojia. En ole oikein ikinä perustanut tuoksuista, mutta vanilja on poikkeus ihan missä muodossa vaan. Enpä ole kyllä juuri kynttilöitä muutenkaan poltellut, mutta jotenkin ne vain lämmittävät mieltä nyt kylminä ja pimeinä talvi-iltoina. Villasukatkin olisi toivottu lahja, niin äidille kuin pojalle.Lisäksi toivoisin kaikenlaista värkkiä erinäisten projektien tekoon. Oma kuumaliimapyssy olisi kova sana ja ylipäänsä kaikenlaista tavaraa minkä avulla voisin näpräillä mm. jotain sisustusprojekteja. Musta tulee vielä joku päivä sellainenkin DIY- mestari että oksat pois! :D

Pojalle on tällä kertaa tuntunut aika vaikealta keksiä mitään toiveita. Itseltään jos kysyy niin kaikenlaiset työkoneet, autot, lensikat, junat ym. kulkuvälineet kelpaa. Brion junarataan ainakin on kaikenlaiset osat tervetulleita. Pikkulegoja löytyy mummin ja vaarin luota ja se ehkä riittää tässä vaiheessa, en millään jaksaisi niitä keräillä kaikenmaailman sängynalusista ja jalanpohjista. Ehkä vuoden päästä osattaisiin jo olla heittelemättä tai ainakin sitten itse keräisi. Brion rakennussarjaakin löytyy jokin verran, toki niitä olisi ehkä kiva saada lisää. Legoja on jo ihan liikaa. 


Joku helppo peli antaisi ajanvietettä, meillä ei taida oikein olla kun Eetu ei ehkä niin jaksa vielä keskittyä tekemään ohjeiden mukaan. Palapelejä kyllä välillä innostuu tekemään ja niitä jo muutamia onkin. Vaatteita on kaappi pullollaan eikä ehkä mihinkään isompaan ole tarvetta. Kun oikein mietin, niin musta alkaa tuntumaan että pojalla on kyllä kaikenlaista tavaraa jo ihan riittämiin, mutta kun on vaan niin kiva toiselle ostaa :D Ainakin nyt vielä kun hankinnat on kohtuu edullisia, kysykää uudelleen sitten teini-iän kynnyksellä kun toiveet ovat kolminumeroisia.


Taisin tuossa äidillekin todeta että toivon myös jotain sellaista minkä parissa poika viihtyy itsekseenkin välillä eikä tarvisi aina apuria joukkoon. Mutta enpä ole ainakaan vielä keksinyt sellaista ja veikkaan että saattaa joku muukin toivoa sellaista lahjaa lapselleen :). Mielikuvitusleikit ovat meillä nyt valloillaan ja niihin yleensä riittää kyllä joku hyvin yksinkertainenkin tarvike eikä välttämättä tarvita sitäkään. 


Olisipa mahtavaa kun saataisiin vaan kuitenkin jotain millä aika kuluu ja mistä tulee hyvä mieli :)


Vaikka hätinä on marraskuu niin joulu tulee ykskaks yllättäen. Koristeet ja valot kaivetaan kuitenkin esiin vasta joulukuussa, muuten niihin ehtii jo kyllästyä. Lahjoja kuitenkin olisi kerrankin kiva miettiä ajoissa. Toiveita saa siis toimittaa tännekin päin :) Ja nyt vaniljakynttilät palamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti