perjantai 8. tammikuuta 2016

Tervetuloa 2016

Vuosi 2015 sisälsi paljon isoja muutoksia ja asioita. Terapian aloittaminen ja sen myötä henkinen työskentely itsensä kanssa, työkuvioiden muuttuminen ja tietenkin Eetun kasvu kaikilta osin. Vuodessa ehtii tapahtua huimasti asioita. Noh se siitä viime vuodesta, turha vanhoja on liikaa muistella. Tänä vuonna haluaisin olla tyytyväisempi itseeni ja tehdä asioita jotka tekevät minut onnelliseksi. Haluan panostaa myös perheeseeni entistä enemmän, olla parempi äiti ja puoliso. Eiköhän näillä tavoitteilla taas saada mielenkiintoinen vuosi aikaiseksi. :)


Itse varsinaiselle vuodenvaihteelle meillä ei ollut oikein mitään suunnitelmia. Kotonakaan ei oikein innostanut olla. Pari päivää ennen aattoa keksin sitten että haluan lähteä mökille. En mihinkään kauas, vaan joku rentouttava paikka, missä viettää kiva uusivuosi. Hetken surffailtuani netistä löysinkin Lapualta Simpsiön mökit ja oli vielä kaksi mökkiä vapaana! Pikainen soitto miehelle joka myöntyi ideaan ja niin varasin tuollaisen 'mummonmökin' joka oli juuri rempattu. Juuri meidän näköinen paikka :) Isovanhemmat houkuteltiin mukaan ja valtavan tavaramäärän kanssa ajettiin reilun tunnin matka keskellä pikkukylän peltoa sijaitsevalle mummolalle. 
Aika kului syödessä ja seurustellessa. Iltasella ammuttiin pihassa raketteja, Eetulla oli tietenkin asianmukaiset suojavarusteet yllä. Poika tykkäsi kovasti ja sädetikuillakin oli kiva leikkiä. Kylmä viima vähän vaikeutti rakettien sytyttämistä ja jäädytti väen, mutta missä muualla olisikaan parempi lämmitellä kuin mökissä takkatulen äärellä. :)Uuden vuoden käynnistyttyä vietettiin vihdoin vähän aikaa kotonakin ja poika pääsi ensimmäistä kertaa luistelemaan. Tyyppi nauraa kikatti koko ajan, kivaa oli vaikka ei kyllä juuri edes seisonut omilla jaloillaan :D Melkein sai kantaa jäällä. Täytyy keksiä joku tukikehikko, ehkä joku vannehame niin kuin Mummo Ankalla hiljan oli lehdessä? :) Poika sai myös lumikolan lahjaksi, olipa hauskan näköistä kun isännät menivät perätoukuria kumpikin oman kolansa kanssa. Ja Eetu komenteli kuinka ja mistä saa kolata, tietenkin.Vaikka poika oli aika jääräpäisellä tuulella, oli silti kivempi olla vähän muuallakin joskus kuin kotona. Ja sitten palatessa on taas energiaa ihan erilailla kotitouhuhinkin :)

Seuraavaksi piakkoin tulossa synttärijuttuja tiistain kemuilta. Nyt tämä nainen pistää ketarat oikoiseksi tähän kannettavan ääreen ja rentoutuu rankan viikon jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti