perjantai 9. toukokuuta 2014

Kesäkuteita

Maanantaina suuntasimme Eetun kanssa Seinäjoelle kesävaateshoppailuille. Tavattiin myös yksi äitikaveri ja hänen ihana tyttönsä :)  Tosiaan pojalle ei oikein mitään vielä löytynyt kaapista kesäksi ja mukaan lähtikin harvinaisen paljon vaatetta. Osa kuvien vaatteista on nettikirppareilta ostettu. 
Näin meillä siis varaudutaan kesään:


Lyhythihaisia T-paitoja, shortseja ja ohuita housuja, yökkärit ja perus hihaton body :) Ja parit hatut ja nilkkasukat tietty. Ennestään löytyy pari kesätakkia ja uikkarit. Vielä sandaalit ainakin pitäisi hommata, mutta täältäpäin on vaikea löytää niin pieniä! Nettikauppoihin varmaan on turvauduttava. Converset ja yhdet tennarit löytyy ja mietinkin että pitääkö vielä jotkut kunnolliset pihalenkkarit hommata? Nooh, kai sen näkee sitten onko tarvetta. 

Itselleni en ole juuri ostellut mitään pitkään aikaan. Tai yhden tunikan/mekon hain kun olin kuolannut sitä ja tuli aleen :) Kesällä luvassa ainakin neljät juhlat eikä aina samassa mekossa viitsi olla ;)

Viikonloppuna luvassa markkinoita, salia, korvakontrollia sekä tietenkin mammalat ja mummilat :P 
Hyvää viikonloppua!

Ps. En kyl oikeesti tiedä miksi postailen Eetun vaatteista :D Mut onhan ne nyt hienoja ja sormet syyhyää päästä käyttämään, tulisi jo kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti