maanantai 27. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Pari viikkoa ollut tässä blogitaukoa, kaikenlaista puuhailtu, lähinnä olen yrittänyt pitää itseni kiireisenä etten lamaannu tähän sohvalle. Muutama kuva nyt vain siitä mitä on puuhailtu :)

Tilasin PompDeluxelta Eetulle lopputalveksi (ja ehkä ensi talven aluksikin vielä sopii) toppahaalarin ja pipon. Vaikutti tosi hyvältä, kunpa tuo minimies kasvaisi niin että pääsee jo käyttöön!

Nykyään meillä 'aijataan' äitiä, iskää, leluja ja kaikkea muutakin joka välissä :D Ihana <3

Vietettiin yksi päivä ystävän luona ja Eetu vähän lainasi tulevan tyttökaverinsa pinnasänkyä päikkäreillä ;) Oli ihana päivä ja kerranki ehti olla enemmän kuin pari tuntia :P

Ollaan ulkoiltu aina kun pakkaslukemat sallivat, pulkalla käyty pikkulenkeillä ja postia haettu :)

Seinäjoen kirjastossa on ihan mahtava ajanviettopaikka lastenkirjaosastolla! Tavattiin Eetun ikätovereita äiteineen ja vietettiin ihan huippupäivä, poikakin oli todella hyväntuulinen koko päivän :)

Muuten ollaan kyläilty, shoppailtu, jaksettu läpi pari kiukkupäivää.. Poika oli taas yöhoidossa viikonloppuna ja sain rauhassa siivota! :D Ja tietty miehen kanssa vietettiin kivaa aikaa kaksistaan :) Olen kyllä kiitollinen siitä että mun vanhemmat vaatii poikaa hoitoon noin kerran kuussa, ei varmaan muuten tulisi vietyä ja kuitenkin on hyvä saada sitä omaa aikaa, kerran kuussa on aika usein kuitenkin. Arki on vihdoin helpottanut pojan kanssa vaikka huonoja päiviä onkin, mutta se on ihan normaalia. Eetu on VIHDOIN ruvennut syömään kokkareisempaakin ruokaa, pitkän taistelun jälkeen! Parannettavaa on toki, mutta pieni voitto tämäkin. Nyt pitäisi pian siirtyä tavalliseen maitoon, mikä pelottaa mahdollisten vatsavaivojen takia, mutta hiljaa hyvä tulee (taitaa olla mun motto!).

Yritän nyt petrata kirjoittamisen kanssa, yksi postausidea itsestäni on tulossa jossain vaiheessa, katotaan keksinkö jotain muutakin tässä vielä :) Ideoita aina otetaan vastaan toki!

2 kommenttia:

 1. Pyysit äiti bloggaajat-ryhmässä luettavaa, tässäpä mun blogi: http://syteentaisaveen.blogspot.fi/
  26vee äitee ja tänä vuonna 6täyttävät pojat :) Sulla oli kiva blogi, taidanpa jäädä seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitti! :) Sun blogi vaikutti hauskalta, taidan piipahtaa myöhemmin uudestaankin :P

   Poista