perjantai 24. huhtikuuta 2015

Eetun arkea

Kesää kohden kun mennään, alkaa meidänkin perhe enemmän viihtyä ulkona. Kesän lopulla ollaan taas varmasti ihan kyllästyneitä hiekkalaatikolla ja leikkikentällä istumiseen, mutta näin keväästä se on tervetullutta vaihtelua sisällä könnäämiseen. 

Eetu leikkii nykyään sisällä paljon omia leikkejään, eikä tarvitse aina äitiä tai iskää leikkimään mukana. Toki hauskinta on silloin kun yhdessä höpsötellään. Tässä kuitenkin nyt jotain kuvia mitä meillä arkena puuhaillaan Eetun kanssa.

Traktori piti ottaa mukaan leikkikentälle.
Omalla hiekkalaatikolla.
"Missä Eetu ooon?" "Täällä!"
Koiranpentu kävi kylässä.
"Äiti mä nukun!"
Rekkakin pitää välillä pestä.
Ja rekka meni 'vahingossa' ojaan, hups..
 Eetulla on kyllä välillä niin hauskoja juttuja ja keksii mitä ihmeellisimpiä hassutteluja. Tämä ikä on kyllä aika hauska, vaikkakin se 2vee uhma on meilläkin hyvin näkyvillä. "Mä meen portista ENSIksi", "Mä otan maitoa, en ota maitoa, haluan maitoa, en OTA!".

Uusi isojen poikien sänky ei ihan heti miellyttänyt herraa, tehtiin sitten kompromissi päikkärien suhteen.
Synttäreille lähdössä. Tuo vyö oli ihan pakko ostaa <3
Peräkärrit kiinni.
Onkohan iskä näyttänyt vähän liikaa mallia? ;)
Tosiaan uusi sänky laitettiin pojalle. Siitä se yöllinen tassuttelu sitten alkoi. 1-2 kertaa yössä poika tassuttelee meidän sängyn viereen (ei onneksi vielä itse pääse kiipeämään meidän väliin). Iltaisin usein täytyy saada pitää sormesta kiinni nukahtamiseen asti ja yöllä mennään sitten miehen kanssa vuoro-öin pojan sängyn viereen patjalle. Tai aamusta otetaan meidän väliin. Onneksi kuitenkin suhteellisen hyvin kaikin nukutaan, ettei ihan ramppaamiseksi mene. Ja eiköhän jossain vaiheessa yötassuttelutkin jää pois kun totutaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti