perjantai 24. lokakuuta 2014

Torstai-iltapäivän touhut

"Äiti lähestyy kameran kanssa, pakko liikkua!"  - Noin Eetu ihan varmasti kyllä ajattelee. Vähänkin kohdistan kameraa poikaan päin niin ei varmasti pysytä paikoillaan. Siihen vielä vaikeutta tuo se, että sisällä on pimeää ja pihalla on pimeää. Ja tietty vois olla parempi kamera kuin kännykkä :P Ehkä sitten joskus.

Eilen me kuitenkin huiman tappeluhuutamispukemisepisodin jälkeen lähdettiin Eetun kanssa kauppaan (joo, kyllä meillä mennään kauppaan silloin kuin vanhemmille sopii, ei silloin kuin lapselle sopii - ja ruokakin oltiin juuri syöty ;)) ja samalla pysähdyin cittarin parturiliikkeessä kysäisemässä josko heillä olisi aikaa nipsaista pojan tukkaa, ja olihan heillä. Poika onnessaan fyrryytteli auton kyydissä, joka oli varta vasten tehty pienille parturi-asiakkaille, kun tukkaa leikattiin. Ei ollut kiukuista tai itkusta tietoakaan enää :) Onneksi muutenkin kiukuttelu on vähentynyt!

Ja kun kotiin päästiin, niin ensin piti toki mennä piiloon kun yritin kuvaa ottaa tukasta.


Sitten piti vähän irvistellä kun salama otti muka silmiin.


Onneksi äiti oli lopulta ovela ja räpsäisi kuvan kun poika keskittyi iltapalaansa.


Samalla pakko esitellä vihdoin käyttöön päässeet 'hienommat' talvivaatteet eli kyläilyille ja kauppareissuille tarkoitetut. Puhdasta rakkautta!

Pipo name it, takki h&m, kengät nettikirpparilta
Pitäähän pojalla bootsit olla. Pelkäsin niiden olevan liian tyttömäiset omaan silmään, mutta tuon takin ja pipon kanssa ei kyllä minusta ole. Vetoketjut vielä helpottavat pukemista!


Ps. Minulta saisi ostaa tuollaisen pipon kokoa 47-48. Ostin ensin liian pienen enkä saanutkaan enää palautettua. Kommenttia tulemaan jos kiinnostaa.

Nyt toivotan hyvät viikonloput kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti