maanantai 4. toukokuuta 2020

Täällä taas!

Terve vaan, pitkästä aikaa! Tässä on ehtinyt lyhyt tauko vähän venähtämään. Jostain syystä ei vain tekstiä syntynyt, elämä oli kai liian tylsää! Nyt kuitenkin tuntuu siltä että voisin taas palailla blogin pariin. Viimeisimmästä blogitekstistä näyttäisi olevan yli puolitoista vuotta aikaa. Ja paljon on ehtinyt tapahtua sillä aikaa. En tosin lupaa mitään kovin aktiivista päivitystahtia edelleenkään, mutta aina inspiraation ja uuden idean iskiessä pyrin kirjoittelemaan. 

Mietin myös ihan uuden blogin aloittamista, mutta tuskinpa kuitenkaan. Olisihan se mahtavaa kirjoitella enemmänkin mutta koen että kunnon kirjoittaminen vaatisi paljon panostusta, johon en nyt veny. Kuvaamista pitäisi harjoitella ja ylipäänsä meidän koti tarvisi lisää luonnonvaloa hyvien kuvien mahdollistamiseksi. Kuvien kautta meidän arkeen pääsee ehkä paremmin kiinni Instagram-tililläni kytola.kati jos haluaa seurata jokapäiväistä elämäämme. Tosin nyt tili täyttyy hyvin samantyylisistä kuvista sattuneesta syystä. Tästä lisää tulevissa postauksissa.

Utopistinen haaveeni olisi joskus jopa tienata blogilla ja blogin tyyli olisi hieman erilainen, muutakin kuin pintapuolisia kuulumisia, jotain oikeaa asiaa. Siinä olen hyvä. Mutta nyt mennään tällä kuulumisten kertoilulla, kurkistetaan meidän perheen arkeen ja minua kiinnostaviin asioihin, ehkä joskus myös hieman syvällisempiä asioita sivuten. 


Hyvää kevättä!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Lueskelin vähän sinun kirjoituksia, ja oli aivan pakko kommentoida, että ihana blogi! Erityisesti kiva kun kirjoitit siitä, että et välttämättä tykkää/tykännyt lapsista, mutta omasi seurassa osaat olla. Jotenkin näin taisit kirjoittaa (?). Minulla on samanlainen kokemus. Ja myös Parantunut hulluudesta -teksti oli kiva lukea. Kiitos! Hyvää kesää sinne! T. Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos viestistäsi! En ole saanut ilmoitusta ja nyt vasta huomasin.. Yritän kyllä aktivoitua taas täälläkin kunhan saan aikaa blogille :)

      Poista